Starters

Ben jij je eigen onderneming begonnen of ben je van plan er een te beginnen? Wij helpen je met alles op fiscaal terrein. Van het doen van de benodigde aangiftes tot het optimaal gebruik maken van de fiscale regelingen.

Als je een eigen onderneming bent begonnen kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Met alle regelingen zoals de startersaftrek, zelfstandigenaftrek, Mkb winstvrijstelling etc. Is het bijna niet te doen om van alle regelingen goed gebruik te maken. Wij helpen je door dit proces en zorgen dat je optimaal gebruik maakt van alle regelingen en belastingvoordelen die er zijn. Hierdoor betaal je zo min mogelijk belasting. Als je gebruikt maakt van onze diensten verklein je de kans op fouten en wordt het doen van aangifte een stuk eenvoudiger en hoef je daar geen zorgen meer over te maken.  

Wat wij voor je doen:

Wij maken een openingsbegroting voor je, hiermee kunnen we een schatting maken van de kosten en winst en de daarmee te betalen belasting. Daarmee ben je beter voorbereid.

Wij stellen voor je de jaarrekening op en bespreken dit met je. Hierdoor krijgt je overzicht en inzicht in jouw financiën. Daarmee kunnen we een inschatting maken hoeveel belasting je verschuldigd bent.

Zeker als starter is het handig om een adviseur dichtbij te hebben. Omdat er vele regelingen en toeslagen bestaan. Wij bekijken het complete plaatje en komen zo op een optimale aangifte.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!