Over Leijenborgh

Wij zijn ondernemers (voor ondernemers)

Met een blik op de toekomst zijn wij zijn in 2010 ons bedrijf begonnen. Dit creëerde voor ons flexibiliteit en een mooi avontuur. Nu kijken we met trots terug op wat we hebben gedaan en bereikt. Ons doel is om klanten blij te maken, dat is ons al bij honderden gelukt en streven ernaar om daar meer van te maken.

Wij helpen ondernemers

Met ons bedrijf merken we ook dat je administratie en belastingen niet de dingen zijn waar je aandacht aan wilt besteden. Toch is dat noodzakelijk. Wij helpen jou daar doorheen, wij maken het eenvoudig, zodat jij je kan focussen op jouw bedrijf.

 

Wij hebben ervaring

Ida (52) heeft decennialange ervaring in de fiscale wereld. Door de functies te bekleden van belastingadviseur en fiscaal adviseur. Maar natuurlijk vooral bij Leijenborgh belastingadvies. Daarnaast draagt Ida de titel van FA (Financieel Adviseur).

Erik-Jan (56) is de business developer van Leijenborgh belastingadvies. Met zijn postacademische opleiding heeft hij de expertise in huis om Leijenborgh te laten groeien en meer waarde voor de klant te creëren. Daarnaast heeft hij jarenlang als interimmanager gewerkt, om vervolgens zijn ervaring mee te nemen en Leijenborgh op te richten.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!